search
'I Am Groot' seizoen 2 moet groot verlies incasseren
Series / Nieuws

'I Am Groot' seizoen 2 moet groot verlies incasseren

Het nieuwe seizoen moet helaas worden gemaakt zonder dit belangrijke figuur.

James Gunn heeft onlangs op Twitter laten weten niet langer betrokken te zijn bij de productie van het tweede seizoen van I Am Groot. Wel liet de regisseur doorschemeren dat de kans groot is op een nieuw seizoen.

In 2022 kwam het eerste seizoen uit van de serie over Marvel-personage Groot, die bestond uit vijf losstaande afleveringen over de avonturen van het vriendelijke wezen. James Gunn was betrokken als producent én als stemacteur.

Niet langer betrokken


James Gunn heeft het als co-directeur van DC Studios maar druk, en erg vreemd is het dus niet dat hij toegaf niet langer mee te werken aan de Guardians of the Galaxy-spinoff.


Op Twitter reageerde hij op de vraag van een fan of hij nog een toekomst had met betrekking tot de serie. Dat was helaas niet zo, maar de regisseur hintte wel overduidelijk naar meer avonturen voor Groot.

De serie


De geanimeerde serie I Am Groot speelde zich af tussen het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 2 en de post-credits scene van de tweede film. Daarbij ging de serie vooral in op de manier hoe Baby Groot weer opgroeide.



Aangezien Groot nu weer volgroeid is bij het einde van Guardians of the Galaxy Vol. 3 weer volgroeid is, is het nog niet bekend hoe hij eruit zal komen te zien in het tweede seizoen.

Kijken


Een releasedatum voor het tweede seizoen is nog niet weggegeven. Het eerste seizoen van I Am Groot is te zien bij Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen