search
Goed en bijzonder slecht nieuws voor 'Walker, Texas Ranger'-fans
Series / Nieuws

Goed en bijzonder slecht nieuws voor 'Walker, Texas Ranger'-fans

Er is meer duidelijkheid over de toekomst van de hoofdserie en de spin-off.

Sinds 2021 zendt het Amerikaanse CW de serie Walker uit. De misdaadserie is een reboot van de klassieke serie uit de jaren 90 met Chuck Norris in de hoofdrol. Het succes van de serie bracht fans ook een spin-off, getiteld Walker: Independence.

De Amerikaanse zender heeft nu nieuws over de toekomst van beide series. Voor fans van Walker is dat nieuws zowel goed als slecht.

Spin-off


The CW is in transitie naar een nieuw business-model, waarbij gezocht wordt naar goedkopere manieren om programma's te produceren. Voor Independence-fans betekent dit helaas dat de spin-off niet meer binnen de plannen van de zender past. De serie wordt niet verlengd en er zal dus geen tweede seizoen volgen.

Hoofdserie


Beter nieuws is er wat betreft de toekomst van de hoofdserie. Die serie is de best bekeken serie van de zender, en wat dat betreft is het geen verrassing dat de serie verlengd wordt. Er zal een vierde seizoen van de serie volgen met dertien episodes.

De exacte releasedatum van het vierde seizoen is nog niet bekend. De beide Walker-series zijn in Nederland te bekijken op Viaplay.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen