search
Nieuwe Marvel-serie 'Secret Invasion' is ook voor niet Marvel-nerds

Nieuwe Marvel-serie 'Secret Invasion' is ook voor niet Marvel-nerds

Alles in het MCU is met elkaar verbonden en daardoor heb je soms wat voorkennis nodig om alles te begrijpen, maar bij deze nieuwste serie is dat niet het geval.

Tom Veldman
Voor veel Marvel-series moet je al bekend zijn met het MCU om het verhaal te begrijpen, maar bij de nieuwste serie Secret Invasion is dat niet het geval.

Het MCU bestaat uit maar liefst 32 films en 8 series, en er komen er alleen maar meer bij in de komende maanden. Alles binnen het MCU is met elkaar verbonden en vertelt één groot verhaal.

Het universum is ondertussen al heel groot, en sommigen voelen de druk om elke serie of film te bekijken omdat ze anders het verhaal van de nieuwste titel niet kunnen begrijpen. Maar gelukkig is dit dus niet het geval bij de nieuwe Marvel-serie!

Secret Invasion


Aankomende zomer verschijnt Secret Invasion op Disney+ en de serie vertelt het verhaal uit de Marvel Comics over de Skrulls die de aarde proberen over te nemen terwijl ze zich voordoen als mensen.

Het wordt meer een spannende spionageserie dan een superheldenavontuur. Volgens Emilia Clarke heb je geen voorkennis nodig om van deze serie te genieten en zullen ook niet Marvel-nerds de serie begrijpen. Bekijk haar uitspraak hieronder:

Geen voorkennis


"De serie is zeker voor de fans, maar het is ook een serie die mijn moeder, die geen Marvel kijkt, zou kunnen bekijken en begrijpen, snap je wat ik bedoel," aldus Clarke.

Daarna ging ze verder: "Met dit soort genres loop je soms het risico dat je niet alles begrijpt als je niet alle 17 andere films of series hebt gezien. Maar dat is hier absoluut niet het geval."

Andere sfeer


Secret Invasion is niet alleen minder verbonden met het MCU, maar krijgt ook een heel andere sfeer dan de meeste Marvel-projecten.

Volgens Don Cheadle gaat Secret Invasion meer op een Bourne-film of een typische spionagefilm uit de jaren '70 lijken. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

Veelzijdig


"Het laat zien hoe veelzijdig het MCU kan zijn. Deze serie voelt meer als een film zoals The Bourne Identity of iets uit de sfeer van een jaren '70 film," aldus Cheadle.

Hij voegde nog toe: "Het draait niet zozeer om grote visuele effecten. Het gaat meer om intrige, drama, spionage en verrassende plotwendingen. En ik denk nog steeds dat het perfect past bij wat het MCU kan doen en laten zien."Stream Secret Invasion vanaf 24 juni op Disney+.Aanbevolen artikelen