search
Uitslag verkiezing voor het favoriete huis van 'Game of Thrones'; niet de Lannisters, niet de Starks en niet de Targaryens, maar wie zijn het dan wel?
Series / Featured

Uitslag verkiezing voor het favoriete huis van 'Game of Thrones'; niet de Lannisters, niet de Starks en niet de Targaryens, maar wie zijn het dan wel?

Terwijl de grote huizen vechten om de sympathie van het volk, gaat een ander huis er vandoor met deze eer

Op Reddit blijft het Game of Thrones gerelateerde onderwerpen regenen. De serie is al even voorbij maar de fans blijven erover discussiëren. Een mooi Reddit onderwerp dat wij aantroffen, is de vraag welk huis (welke familie) door de kijkers als favoriet wordt ervaren.

Huizen en families


De meest in het oogt springende families zijn natuurlijk de Lannisters, de Starks en de Targaryens. Toch kiezen de fans deze, voor ons onverwacht, niet als winnaar. De winnaar van de Reddit-verkiezing is namelijk House Tyrell. Ze staan bekend om hun invloed, politieke kennis en rijkdom.

Tyrells


In de verkiezing wordt gesteld dat de Tyrells als het ware het midden houden tussen de moedige Starks en de rijke Lannisters. Het huis is niet zo op macht belust als de Lannisters maar is ook niet zo eerlijk en dwaas als de Starks. Toch hebben zij de nodige macht en rijkdom vergaart, zonder dat zij daarvoor vreselijke daden hebben moeten begaan.

Op het eerste gezicht dus best een verrassende uitslag maar als je er wat beter naar kijkt eigenlijk wel een logische keuze: huize Tyrell is de favoriet van de fans!



Kijk Game of Thrones op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen