search
Red's identiteit wordt onthuld in slotseizoen 'The Blacklist'
Series / Nieuws

Red's identiteit wordt onthuld in slotseizoen 'The Blacklist'

De regisseur krijgt een vraag op Instagram en verwijdert vervolgens haar antwoord.

Reeds eerder schreven wij over de ware identiteit van Raymond "Red" Reddington in de misdaadserie The Blacklist. De regisseur Christine Gee beantwoordde een fanvraag hierover op Instagram.

Dit was naar aanleiding van een Insta-post op 24 april. Gee had foto's online gezet van de locatie waarop men op dat moment aan het filmen was.

Indirecte bevestiging


Op de vraag of The Blacklist dit grote raadsel zal onthullen, antwoordde Gee het volgende: "Als je goed hebt geluisterd naar de hints die Red heeft laten vallen, dan weet je het antwoord al. In de laatste aflevering is er wel een gesprek waarin dit antwoord indirect bevestigd gaat worden".

Gee's antwoord is inmiddels verwijderd, dit was echter nadat Screen Rant dit al geciteerd had. De meest gangbare theorie is dat Red Elizabeth Keen's (Megan Boone) vader is. De identiteit van Raymond Reddington heeft hij overgenomen van iemand die daadwerkelijk die naam droeg.

Bevredigend slot


Liz is inmiddels omgekomen en voor de overige personages is deze vraag minder belangrijk. Voor de kijkers ligt de zaak natuurlijk anders. Mocht de serie zonder dit antwoord eindigen dan zullen velen dit als onbevredigend ervaren. Gezien het feit dat Gee bepaalde uitspraken van haar Insta heeft gewist mogen we aannemen dat het raadsel wel degelijk ontrafeld gaat worden in het slotseizoen van deze misdaadserie.

Kijk The Blacklist op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen