search
Ook deze enorm populaire videogame wordt een tv-serie
Series / Nieuws

Ook deze enorm populaire videogame wordt een tv-serie

Na The Last of Us wordt er al gewerkt aan God of War- en Horizon-series, maar daar komt nu mogelijk nog een grote titel bij.

Na het enorme succes van The Last of Us wordt zowat elke grote videogame-franchise verfilmd. En daar komt nu nóg een grote titel bij: Destiny.

Volgens The Game Post zou game-ontwikkelaar Bungie al uitvoerend producent van Gabriel VanHuss hebben ingehuurd om hun franchises naar andere media uit te breiden.

Het lot vervuld


The Game Post zou hier achter zijn gekomen na het zien van een gewijzigde functie van VanHuss op LinkedIn.

Vanhuss zou zelf hebben laten weten dat hij samenwerkt met het Destiny Universe Leadership-team om de wereld van Destiny uit te breiden naar tv, film, boeken, strips en audio.

Megasucces


Het eerste spel in de franchise verscheen in 2014, en werd gevolgd door een sequel in 2018. Het betrof de eerste grote franchise van Bungie sinds de megahit Halo en diens vervolgen.



In de spellen van Destiny nemen spelers de rollen aan van Guardians, beschermers van de laatste veilige stad op onze planeet.

Zij beheersen een kracht genaamd Light om de stad te beschermen tegen verschillende buitenaardse rassen.

Eindelijk live-action


Er werden overigens al eerder strips en boeken gemaakt van en over Destiny, maar een live-action project bleef ondanks het succes van de games uit.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen