search
Gaat Netflix deze serie helemaal uitmelken met meerdere spin-offs?
Series / Nieuws

Gaat Netflix deze serie helemaal uitmelken met meerdere spin-offs?

Bridgerton-maker heeft heel wat ideeën voor toekomstige spin-offs die focussen op haar favoriete personages.

Bridgerton is de ideale serie om op een luie dag helemaal te bingen. Het heeft wat drama, romantiek en mooie familiemomenten. De serie is dan ook heel snel populair geworden en Netflix is ook helemaal klaar om allerlei spin-off series te gaan maken.

Er is natuurlijk al één spin-off serie van Bridgerton, namelijk Queen Charlotte. Deze serie focuste zich op de intrigerende koningin in haar jongere jaren en haar opkomst aan de macht.

Queen Charlotte heeft meteen al een heleboel positieve recensies gekregen, waardoor er veel ideeën zijn over het nog verder uitbreiden van het Bridgerton universum.

Nog veel meer spin-offs


Bridgerton en Queen Charlotte maker Shonda Rhimes denkt dat er nog veel meer spin-offs kunnen komen. Ze vertelde dat het haar heel leuk leek om op Lady Danbury (Adjoa Andoh) te focussen.

Lees hier haar volledige quote: "Ik dacht niet aan een spin-off van Bridgerton toen ik het verhaal begon te vertellen, maar koningin Charlotte is zo uniek. Ik heb ook de verhalen van Lady Danbury opgenomen. En je ontmoet een jonge Violet en ik vind haar fascinerend. Daar is een verhaal te vertellen."

Bekijk hieronder een interview met de cast en stream Queen Charlotte op Netflix.





Aanbevolen artikelen