Dit zijn drie van de meest grimmige momenten in 'Better Call Saul' seizoen 6

Het slotseizoen van de populaire serie was behoorlijk stevig, maar deze scènes stijgen er bovenuit.

Valeria Milić, 14-05-2023 13:18

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Better Call Saul wordt unaniem gezien als een spin-off die de kwaliteit van Breaking Bad in alle opzichten heeft geëvenaard. We zien hoe Jimmy McGill (Bob Odenkirk) de Saul Goodman is geworden die de kijkers in eerste instantie leerden kennen.
Het slotseizoen kende de nodige memorabele momenten, ondanks dat zaten er scènes tussen die werkelijk bloedstollend waren. Hieronder zie je drie van zulke momenten.

Nacho Varga's dood

In aflevering 3 zien we dat Nacho (Michael Mando) door Gus Fring (Giancarlo Esposito) tot zondebok werd gemaakt. Dit betekende het einde voor Nacho, ondanks het feit dat hij eerder wist te ontkomen aan de Salamanca's. Om zijn vader te redden accepteerde hij deze rol. Na een ijzersterke monoloog pleegt Nacho zelfmoord.


Howard Hamlin's dood

Deze scène is te zien in aflevering 7. Howard (Patrick Fabian) confronteert Saul en Kim (Rhea Seehorn). Op dat moment komt Lalo Salamanca (Tony Dalton) echter naar hun huis. Arme Howard bevindt zich op het verkeerde moment op de verkeerde plaats. De spanning is te snijden, en de groeiende paniek is in Kim's stem te horen wanneer ze Howard vertelt te vertrekken.


Kim speelt open kaart

Het hoge woord komt eruit van Kim's kant in aflevering 9. Na alles wat er gebeurd is, moeten Kim en Saul doorgaan met hun leven alsof er niets gebeurd is. Saul is dit gewend, maar voor Kim zit het anders. Het onstabiele en criminele bestaan met Saul geeft haar een verslavende kick, en dat is net waar de schoen wringt.


Deze momenten in Better Call Saul illustreren nogmaals dat de serie geen sensatie nodig had om een sterke indruk achter te laten.

Better Call Saul kun je streamen op Netflix.Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, Carol Burnett, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Michael Mando, Patrick Fabian, Tony Dalton

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in