search
Onthullende nieuwe docufilm zie je bij Netflix
Films / Nieuws

Onthullende nieuwe docufilm zie je bij Netflix

'Anna Nicole Smith: You Don't Know Me' stream je vanaf dinsdag 16 mei bij Netflix. Hierin zien we nieuwe beelden over de vrouw die Playmate van het jaar werd in 1993.

Achter de vrouw met blonde lokken en ronde vormen zit veel meer schuil dan je in eerste instantie denkt. Netflix brengt ons een nieuwe docufilm over het leven van Smith.

Bekendheid


Doordat Smith in 1993 werd verkozen tot Playmate van het jaar bij Playboy vergaarde ze grotere bekendheid. Een jaar later trouwde zij met de bejaarde oliemagnaat J. Howard Marshall. Toen hij overleed brak er een groot conflict uit tussen Smith en de kinderen van Marshall. Toen zij overleed in 2007, was dat conflict nog steeds niet opgelost.

Regisseur Ursula Macfarlane


In een interview met Variety verteld Macfarlane het volgende over Smith en de documentaire die zij voor Netflix maakte:

"Ik benaderde het verhaal van Anna Nicole als een episch mysterieverhaal. Hoe viel iemand met zoveel charisma en adembenemende schoonheid, met de wereld aan haar voeten, zo hard en zo snel? Het voelt nu als het juiste moment om het leven opnieuw te bekijken van weer een mooie jonge vrouw wier leven is overgenomen en uiteindelijk vernietigd door onze cultuur."

Tragisch


Op 10 september 2006 overleed haar zoon Daniel Smith plotseling op twintigjarige leeftijd, drie dagen na de geboorte van haar dochter Dannielynn. Hij zou zijn overleden aan een combinatie van methadon en antidepressiva.

Zelf had ze ook een drugsverslaving die haar in 2007 fataal werd. Smith wilde ook gewoon een goede moeder zijn en haar leven leiden op haar voorwaarden, waarover we in deze docufilm meer te zien krijgen.

Op Netflix


Vanaf dinsdag 16 mei kan je Anna Nicole Smith: You Don’t Know Me streamen bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen