search
Netflix cancelt serie met grote fanbase en 92% op Rotten Tomatoes toch al na één seizoen
Series / Nieuws

Netflix cancelt serie met grote fanbase en 92% op Rotten Tomatoes toch al na één seizoen

Niet voor het eerst kijkt Netflix gewoon zakelijk naar de kijkcijfers en stopt zij -ondanks een grote fanbase- weer een serie

Na één seizoen heeft Netflix besloten dat de serie Lockwood & Co wordt gecanceld. Netflix en de showrunners maakten dit onlangs bekend.

Quote showrunners


"Met pijn in het hart kondigen we aan dat Lockwood and Co niet zal terugkeren voor een tweede seizoen", luidt de verklaring waarmee de kijkers van de serie worden toegesproken.

"Aan de fans - aan Lock Nation - jullie zijn echt de beste fans geweest. We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor hoeveel jullie de serie hebben omarmd, gevierd en liefgehad.

Hoofdrolspelers geprezen


In de verklaring werden verder de hoofdrolspelers nog geprezen: "We zijn bijzonder trots op de begaafde jonge acteurs die Jonathans geliefde fictieve personages met zoveel warmte, charme en kwetsbaarheid op het scherm brachten.

Ruby, Cameron en Ali waren onze perfecte Lucy, Lockwood en George. We hadden ons geen toegewijder of getalenteerder trio kunnen wensen. Alle drie zijn supersterren en we kunnen niet wachten om ze te zien schitteren in de schitterende toekomst die hen ongetwijfeld te wachten staat."


Wel lof, maar te weinig kijkers


Niets dan lof dus van de showrunners. De matige kijkcijfers brachten Netflix er echter toe de serie stop te zetten. Wij je de serie toch nog (eens) kijken? Doe dat dan hier op Netflix.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen