'Fear The Walking Dead'-acteur vindt het einde van zijn personage "belachelijk"

Lennie James van Fear The Walking Dead reflecteert op het einde van zijn personage, Morgan Jones, die hij al meer dan 10 jaar speelt.

Adrienne Koolen, 18-05-2023 08:56

Afscheid nemen van een favoriete serie is altijd eventjes lastig. Zo ook voor de acteurs die misschien wel jarenlang de personages tot leven hebben gebracht.
Lennie James speelt al bijna 13 jaar lang Morgan Jones in het Walking Dead-universum. Hij verscheen al in de première en heeft dus alles meegemaakt.

Zijn personage werd steeds belangrijker in de franchise en nu is hij het hoofdpersonage in de spin-off Fear the Walking Dead. Helaas is dit wel zijn laatste seizoen als Morgen en dat valt de acteur zwaar.

Een mooie reis

Volgens James is het einde van zijn personage volkomen belachelijk. Aan het begin was James namelijk maar één aflevering beloofd, maar dit werden er al heel snel veel meer.

James ging verder: "Dus als je op dat moment tegen me zou hebben gezegd dat Morgan zou eindigen waar hij nu is, zou ik hebben gezegd: 'Je bent gek. Je weet niet waar je het over hebt. Dat is onmogelijk.' Dus ik knijp mezelf constant, herinner mezelf eraan hoeveel geluk ik heb, maar vergeet ook niet hoe de reis van Morgan in mijn leven is geweest."

Bekijk hieronder enkele afscheids-posts van de cast en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.
Lees meer over: Fear the Walking Dead, Ruben Blades, Kim Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Jenna Elfman, Karen David

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader