search
Netflix deelt releasemoment controversiële 'Squid Game'-realityserie
Series / Nieuws

Netflix deelt releasemoment controversiële 'Squid Game'-realityserie

We weten wanneer we de gruwelijke spin-off kunnen gaan bekijken.

In 2021 werd de wereld opgeschrikt door de gruwelijke Zuid-Koreaanse serie Squid Game. De Netflix-serie was een enorm succes. In de nasleep daarvan kondigde Netflix de spin-off The Challenge aan.

The Challenge zal een realityserie zijn waarin mensen de competitie met elkaar aangaan. Deelnemers zullen spellen spelen die gebaseerd zijn op de spellen uit de originele serie.

Miljoenenprijs


Meer dan vierhonderd mensen nemen deel aan de uitdaging. Het prijzengeld bestaat uit maar liefst 4.5 miljoen dollar. Voor de verliezers is er – gelukkig – geen overeenkomst met de gruwelijke serie. In de realityserie gaan verliezers slechts met lege handen naar huis.

Releasedatum


Netflix heeft nu aangekondigd wanneer de realityserie te zien zal zijn, namelijk in november van dit jaar. Naast The Challenge is er ook nog een tweede seizoen van Squid Game in ontwikkeling, die waarschijnlijk eind volgend jaar uitkomt. De exacte premièredata zullen binnenkort onthuld worden. Tot november kunnen fans de originele Squid Game nog eens bekijken op Netflix.




Aanbevolen artikelen