search
Hoe is het tegenwoordig met 'Bud Bundy', de oversekste zoon uit 'Married with Children'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met 'Bud Bundy', de oversekste zoon uit 'Married with Children'?

'Bud Bundy' werd in 'Married with Children' gespeeld door acteur David Faustino.

Eén van de meest spraakmakende series uit de jaren '90 was Married with Children. De serie zette de zender Fox op de kaart van 1987 tot 1997. In deze komische sitcom werd de tamelijk disfunctionele familie Bundy gevolgd. Bud Bundy was de zoon des huizes, die werd gespeeld door acteur David Faustino.

Bud Bundy


Bud was de zoon van Al Bundy en zijn vrouw Peggy. Hij was de meest intelligente of in ieder geval de minst domste van het gezin. Bud wilde het altijd graag goed doen bij de vrouwen, maar slaagde daar, ondanks zijn stoere verhalen, helaas nauwelijks in. Bij vlagen leek Bud echt alleen maar met vrouwen en seks bezig zonder dat hij er in leek te slagen daadwerkelijk de liefde met een vrouw te bedrijven.

Bud had eigenlijk geen vrienden, behalve zijn opblaaspop en werd door de familie ook vaak gepest omdat hij wat aan de kleine kant (hij is 1 meter 60) was.

Hij had ook vaak ruzie met zijn zus Kelly, gespeeld door Christina Applegate, maar als het er echt op aankwam, vormde de familie altijd één front.

David Faustino


De serie was echt het hoogtepunt uit de acteerloopbaan van Faustino, de Amerikaanse acteur die werd geboren op 3 maart 1974. Hij deed hierna nog wel een aantal gastoptredens in bekende televisieseries zoals The Twilight Zone, The Love Boat en Little House on the Prairie en speelde zichzelf in de serie Entourage maar kreeg tot op heden nooit meer echt grote rollen.

Stemacteur


Hij heeft nog wel enige faam ontleend aan zijn klussen als stemacteur in DreamWorks Dragons, WInx Club en The Legend of Korra.

Muziek


Verder heeft hij ook nog enige naam gemaakt in de hiphop-scène, als producer en ook als rapper 'Lil 'Gweed' rond de eeuwwisseling.

Tegenwoordig


Faustino is momenteel getrouwd met zijn tweede vrouw en nog altijd, zij het wat op de achtergrond, actief in de entertainmentindustrie. Wij gunnen hem wel weer eens een grotere rol in een leuke serie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen