search
'Cleopatra' krijgt kritiek, maar deze Netflix-docu loste een jarenlang raadsel op
Series / Nieuws

'Cleopatra' krijgt kritiek, maar deze Netflix-docu loste een jarenlang raadsel op

Deze aflevering loste een jarenlange vermissing op van dit negenjarige meisje.

Nadat het Netflix-docudrama Cleopatra door velen als een misser werd gezien, is er nu een docuserie met een geweldige afloop. Na zes jaar zag vader Ray Iskerka eindelijk zijn dochter Shauna terug.

Zijn dochter bleek op negenjarige leeftijd ontvoerd. Nadat Ray's zaak in aflevering 9 van seizoen 3 in Unsolved Mysteries aan bod kwam, werd Shauna heelhuids teruggevonden.

Social media gedeactiveerd


De inmiddels 15-jarige Shauna bleek ontvoerd door haar moeder Heather. De twee werden voor het laatst gezien tijdens een Fourth of July-parade. De afspraak was dat op 5 juli de moeder naar de rechtbank zou komen om Shauna aan vader Ray over te dragen.

Moeder en dochter kwamen niet opdagen, ook waren al Shauna's social media-accounts gedeactiveerd en stond haar telefoon uit. Vader Ray heeft vervolgens jarenlang naar zijn kind gezocht. Na de bewuste aflevering werd Shauna gezien in een winkel in Asheville, North Carolina, waar zij met haar moeder bleek te wonen.

De aflevering in kwestie toonde een zogeheten compositiefoto. Dit is een bewerking waardoor er bij benadering een afbeelding gegenereerd wordt hoe een kind er op oudere leeftijd uitziet. Mede hierdoor heeft de uitzending tot een geweldige uitkomst geleid en zijn vader en dochter herenigd.

Kijk Unsolved Mysteries op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen