search
Komt 'Sex Education' seizoen 4 binnenkort naar Netflix?
Series / Featured

Komt 'Sex Education' seizoen 4 binnenkort naar Netflix?

Het is alweer een hele tijd geleden dat het derde seizoen van 'Sex Education' op Netflix verscheen, maar er zijn nu eindelijk meer updates over seizoen 4.

Netflix heeft eindelijk laten weten wanneer we het vierde seizoen van Sex Education kunnen verwachten.

Sex Education was voor het eerst te zien op Netflix in 2019 en in de serie volgen we het verhaal van Otis Milburn. Samen met zijn klasgenootje Maeve Wiley zet hij een ondergrondse seksuele therapiekliniek op in hun middelbare school.

Sex Education combineert komedie en drama op een unieke en verfrissende manier, en daardoor is het een populaire en geliefde serie geworden bij kijkers van over de hele wereld.

Geen nieuws


Het derde seizoen van Sex Education werd in september 2021 uitgebracht op Netflix, maar voor lange tijd waren er verder geen updates te vinden over het vierde seizoen.

Release seizoen 4


Maar daar komt nu verandering in! Netflix heeft tijdens hun allereerste upfront-presentatie bekendgemaakt dat seizoen 4 van Sex Education in de herfst wordt uitgebracht.

Helaas heeft de streamingdienst verder geen exacte releasedatum of specifieke maand onthuld waarin we de serie kunnen verwachten, maar het zal dus niet meer lang duren voordat we weer van alle drama kunnen genieten.



Stream alle seizoenen van Sex Education op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen