search
Geliefde 'The Flash'-ster bevestigt dat hij niet terugkeert voor de seriefinale
Series / Nieuws

Geliefde 'The Flash'-ster bevestigt dat hij niet terugkeert voor de seriefinale

We zullen Carlos Valdes voorlopig niet meer zien als Cisco Ramon / Vibe...

De laatste aflevering van The Flash staat voor de deur. Later deze maand wordt dit tijdperk van The Arrowverse na negen jaar afgesloten. Veel van de oude bekende gezichten uit de serie keren terug, maar van een personage weten we dat hij in ieder geval niet in de laatste aflevering te zien zal zijn.

In een recent interview met Entertainment Weekly bevestigde acteur Carlos Valdes dat hij zijn rol als Cisco Ramon / Vibe in de finale van The Flash niet opnieuw zal spelen, deels vanwege problemen in de planning door zijn rol in de Hulu-musicalserie Up Here.

Hartverscheurend


"Ik heb het overwogen," legde Valdes uit. "Eerlijk gezegd was er geen manier om het voor elkaar te krijgen door mijn schema en alle verschillende creatieve ondernemingen en levensomstandigheden waarmee ik op dat moment probeerde te jongleren".

"Ik kon het niet echt laten werken, wat echt hartverscheurend voor me was, omdat ik dacht dat als ik zou besluiten om te stoppen met de serie, ik er in ieder geval bij moest zijn voor de finale om het af te ronden en echt de volle cirkel te respecteren. Het was echt hartverscheurend om het niet te kunnen laten werken".

The Flash is te zien op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen