search
Gaan we Green Arrow vaker zien na zijn terugkeer in 'The Flash'?
Series / Interview

Gaan we Green Arrow vaker zien na zijn terugkeer in 'The Flash'?

Oliver Queen keerde na jaren afwezigheid terug in 'The Flash' en misschien gaan we hem nu nog vaker zien...

De Arrowverse eindigt binnenkort, maar Stephen Amell is nog niet klaar om zijn rol als Oliver Queen op te geven.

De originele serie van zijn personage, Arrow, werd in 2020 beëindigd na acht seizoenen. Oliver Queen keerde echter na jaren van afwezigheid terug in het laatste seizoen van The Flash om het einde van de Arrowverse te vieren.

We konden hem zien in aflevering 9 van het laatste seizoen en we hebben ook andere Arrowverse-personages zien terugkeren in deze aflevering.

Mogelijkheid


In een interview met TVLine laat Amell weten dat hij ervoor openstaat om vaker terug te keren als Green Arrow. Er werd aan hem gevraagd of hij voor de laatste keer de populaire superheld speelde tijdens zijn terugkeer in The Flash, maar Amell antwoordde snel op deze vraag met: "Ik denk het niet".

Hij liet echter wel weten dat eventuele toekomstige projecten met Oliver Queen anders moeten verlopen dan de Arrowverse van The CW. Hij heeft namelijk geen zin om nog een keer precies hetzelfde te maken. Bekijk zijn volledige citaat hieronder:

Amell over de Green Arrow


"Ik denk het niet. We hebben een goede tijd gehad op The CW in de Arrowverse, maar het idee van 22 of 23 afleveringen per jaar… Dat is een heel specifieke manier van televisie maken, met acteerpauzes en al die dingen," aldus Amell.

Daarna ging hij verder: Ik was klaar met het spelen van Arrow op die manier. Maar ik zou het wel leuk vinden om op beperkte basis terug te keren of om een film te maken…"Stream Arrow en The Flash op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen