search
'Ginny & Georgia' vernieuwd door Netflix: wat staat er de fans te wachten?
Series / Featured

'Ginny & Georgia' vernieuwd door Netflix: wat staat er de fans te wachten?

'Ginny & Georgia' wordt eindelijk vernieuwd door Netflix met 2 nieuwe seizoenen!

Netflix heeft goed nieuws naar buiten gebracht over de toekomst van Ginny & Georgia, maar er gaat wel een verandering plaatsvinden achter de schermen.

In de dramakomedie volgen we de ingewikkelde relatie tussen tienermeisje Ginny Miller en haar moeder Georgia. Terwijl Ginny worstelt met de uitdagingen van opgroeien, probeert Georgia een nieuw leven op te bouwen voor zichzelf en de kinderen.

Groot succes


Ginny & Georgia debuteerde in februari 2021 op Netflix en het tweede seizoen is eerder dit jaar uitgebracht. Beide seizoenen waren meteen een enorm succes bij het publiek.

Vernieuwing


Netflix heeft nu bevestigd dat Ginny & Georgia niet alleen wordt vernieuwd voor een derde seizoen, maar zelfs al voor een vierde seizoen! Fans kunnen dus nog veel meer verwachten van de geliefde serie, waarbij de cast zal terugkeren voor beide seizoenen.



Problemen achter de schermen


De streamingdienst laat wel weten dat er een verandering komt achter de schermen van Ginny & Georgia. Dit probleem moest waarschijnlijk eerst worden opgelost voordat Netflix de serie kon vernieuwen.

Sarah Glinski wordt de nieuwe uitvoerend producent voor de aankomende seizoenen. Ze neemt de rol over van Debra J. Fisher. Dit komt vermoedelijk doordat er spanningen waren tussen Fisher en de bedenker van de serie, Sarah Lampert.



Bekijk alle afleveringen van Ginny & Georgia op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen