Disney+ kondigt massale serie-verwijdering aan: Ga jij je favoriet verliezen?

Disney+ gaat mega veel series verwijderen

Disney+ moet zich klaar gaan maken voor heel veel boze kijkers.

Adrienne Koolen, 20-05-2023 09:56

De kans is heel groot dat je zometeen je favoriete serie niet meer kan kijken op Disney+ of op Hulu. Het was al bekend dat dit ging gebeuren, maar nu is de lijst bekendgemaakt.
Het is niks nieuws dat streamingdiensten hun content aanpassen waardoor bepaalde films of series niet meer te zien zijn. Neem bijvoorbeeld HBO Max die Westworld, The Nevers en andere populaire series heeft verwijderd. De laatste tijd gebeurt dit echter wel redelijk vaak.

Nu hebben ook Disney+ en Hulu besloten om dingen te gaan verwijderen om zo kosten te besparen. Het gaat nu helaas ook om hun eigen originele series zoals Willow en Y: The Last Man.

Een enge trend

Het verwijderen van content is natuurlijk heel verdrietig en teleurstellend voor fans, maar het is ook best wel verontrustend nu dat het zoveel gebeurt. Het is namelijk heel vervelend en ontmoedigend voor de cast en crew die jarenlang hun alles aan dat project hebben gegeven.

De gevreesde lijst

Er is natuurlijk altijd een kans dat de series uit deze lijst op andere streamingdiensten komen te staan, maar dat is niet altijd even handig voor iedereen door verschillende abonnementen.
Lees meer over: Disney, Hulu, Willow, Y The Last Man, Westworld, The Nevers, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws