search
Alles is verbonden in de eerste teaser voor 'Full Circle' van HBO Max en Steven Soderbergh
Series / Trailer

Alles is verbonden in de eerste teaser voor 'Full Circle' van HBO Max en Steven Soderbergh

Een nieuwe miniserie van Soderbergh onder zijn overeenkomst met HBO Max.

Steven Soderbergh heeft de nodige films op zijn naam staan, waaronder Traffic, waarvoor hij een Oscar won. Samen met Ed Solomon heeft hij een nieuwe miniserie ontwikkeld die zo te zien de nodige spannende momenten gaat opleveren.

Soderbergh noemt een verhaal waarin meerdere zaken verband met elkaar houden. Zoals we al in de Ocean-franchise zagen zal het ook nu weer opletten geblazen worden.

Ontwarren zaken


Jaren geleden was er sprake van een ontvoering. Het betreft hier de kleinzoon van een beroemde chef (Dennis Quaid). Deze zaak wordt onderzocht aangezien er verband lijkt te zijn met een misdaadfamilie die al meerdere generaties in Manhattan opereert.

Harmony (Zazie Beetz) is belast met het onderzoek naar deze kwestie. Zij ziet zich tegenover Sam (Claire Danes) geplaatst. Deze zakenvrouw en advocaat is niet bepaald iemand die het achterste van haar tong zal laten zien.

Aangezien alles met elkaar verband blijkt te houden, zal Harmony er nog een behoorlijke kluif aan hebben om al deze zaken te ontwarren.

Full Circle start op 13 juli op HBO Max. Vanaf die dag zullen de eerste twee afleveringen te bekijken zijn. De overige afleveringen worden wekelijks online gezet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen