search
Geliefde animatieserie 'Futurama' keert héél snel terug
Series / Nieuws

Geliefde animatieserie 'Futurama' keert héél snel terug

Op veler verzoek van de fans komt er nu eindelijk een elfde seizoen.

Seizoen 10 van Futurama is inmiddels alweer 10 jaar oud. Sindsdien hebben fans in grote getallen gevraagd naar een nieuw seizoen, en die komt er nu eindelijk!

En dat gebeurt snel: op 24 juli a.s. zal de eerste van tien afleveringen door Hulu beschikbaar worden gesteld.

Voor iedereen


Maar is de serie zo ook toegankelijk voor nieuwe kijkers? Volgens Hulu wel, want het nieuwe seizoen zou niet teveel verwijzingen naar vorige verhalen bevatten.

In de nieuwe reeks worden thema's aangestipt als vaccinaties, bitcoin, 'cancel culture' en streamingdiensten. Volledig afgestemd op 2023 dus!

Méér Futurama


Overigens wordt er ondertussen al gewerkt aan nóg eens 10 afleveringen, dus fans van de serie hebben zat om naar uit te kijken.



Futurama is een creatie van Matt Groening, die we natuurlijk kennen van The Simpsons.

Lange pauzes


De serie beleefde zijn première in 1999 op FOX, maar werd na vier seizoenen geschrapt. Toch volgden er tussen 2010 en 2013 nog een aantal seizoenen.

En goed nieuws: de stemmencast is onveranderd.

Zo horen we Billy West opnieuw als Fry/Farnsworth/Zoidberg/Zapp Brannigan, John DiMaggio als Bender, Katey Sagal als Leela, Phil LaMarr als Hermes, Lauren Tom als Amy Wong, Maurice LaMarche als Kif Kroker/Calculon/Morbo, David Herman als Scruffy/Wernstrom en Tress MacNeille als Mom.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen