search
Ondanks de staking een positief bericht: deze serie gaat eerder van start!
Series / Nieuws

Ondanks de staking een positief bericht: deze serie gaat eerder van start!

De langverwachte opvolger van 'The Walking Dead' zal eerder te zien zijn dan gepland.

Onlangs is in de VS de eerste WonderCon gehouden. Bij een panel was hier Eli Jorné aanwezig, de showrunner van de langverwachte serie The Walking Dead: Dead City.

Dit was rond de tijd dat de Amerikaanse zender AMC bekendmaakte dat de spin-off eerder in première zal gaan. Op hun streaming-platform AMC+ kunnen de fans namelijk al vanaf 15 juni kijken.

Kern van de relatie


Jorné vertelde over "het nieuwe hoofdstuk in de relatie tussen Maggie en Negan". Voor de showrunner draait de serie voornamelijk om trauma. Jorné: "Voor mij is dit de kern van hun relatie: verdriet, verlies, en trauma. Hoe ga je hiermee om? Dit is voor mij de grootste vraag".

De showrunner teasde verder dat de spin-off ook de nodige verrassingen zal bevatten. De setting in New York belooft de nodige sensatie. "We zijn in Atlanta geweest, maar nog niet in een stad als deze," besluit Jorné. De langverwachte opvolger zal zo te horen een goede mix bieden, en hoe eerder deze te bekijken is hoe beter.

The Walking Dead: Dead City gaat op 15 juni aanstaande in première op het Amerikaanse AMC+. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen