search
Jeffrey Dean Morgan onthult de connectie tussen Negan en The Croat in 'The Walking Dead: Dead City'
Series / Nieuws

Jeffrey Dean Morgan onthult de connectie tussen Negan en The Croat in 'The Walking Dead: Dead City'

De acteur heeft onthuld waar Negan en The Croat elkaar van kennen in de serie.

De langverwachte miniserie The Walking Dead: Dead City gaat binnenkort van start. Inmiddels is bekend dat de mysterieuze The Croat ( Željko Ivanek) de slechterik van het verhaal is.

Menig fan heeft al gespeculeerd over de achtergrond van dit personage. In een interview met Entertainment Weekly onthult Jeffrey Dean Morgan dat de twee inderdaad een geschiedenis hebben.

Van het padje


The Croat is iemand uit Negan's verdere verleden. Morgan: "Hij was een loopjongen voor Negan. Maar hij raakte compleet van het pakje, en wel op een manier die zelfs Negan te ver ging".

Deze uitspraak maakt het zeer waarschijnlijk dat de twee elkaar kennen uit de tijd dat Negan leider van de Saviors was. Zij zijn met andere woorden op niet al te goede voet uit elkaar gegaan, en dit moet voor seizoen 6 zijn gebeurd.

Afrekenen met het verleden


De terugkeer van The Croat zou wel eens kunnen betekenen dat Negan zal moeten afrekenen met bepaalde zaken uit zijn verleden. Het staat in elk geval vast dat het conflict tussen deze twee mannen een relevant onderdeel zijn van dit vervolg op The Walking Dead. The Walking Dead: Dead City gaat op 18 juni aanstaande in première op het Amerikaanse AMC. Het is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer de serie in Nederland te zien zal zijn.

Bekijk op instagram07-05-2023: Wie is de slechterik The Croat in 'The Walking Dead: Dead City' eigenlijk? (1757 views)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen