search
Spannende soundtrack van Netflix's 'The Midnight Club' krijgt een speciale release
Series / Nieuws

Spannende soundtrack van Netflix's 'The Midnight Club' krijgt een speciale release

Een degelijke Mike Flanagan productie kan niet zonder een meeslepende soundtrack.

Vorig jaar oktober werd er weer een hoofdstuk toegevoegd aan de enorm succesvolle samenwerking tussen filmmaker Mike Flanagan en Netflix. De serie The Midnight Club ging gepaard met een pakkende soundtrack, en daar wil men nu meer van.

Platenmaatschappij Waxwork Records komt binnenkort uit met een speciale release van de muziek uit The Midnight Club. De hele soundtrack wordt op vinyl uitgebracht inclusief extra materiaal dat nog nooit eerder te horen was. De gekleurde plaat wordt gepresenteerd in een speciale editie met artwork waar alle betrokkenen uit de serie worden afgebeeld.

Goede combinaties werken


Waar Netflix samen met Flanagan eerder al hits als The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Midnight Mass maakte, volgde The Midnight Club als snel. Het werd in tegenstelling tot die andere producties met gemengde reacties ontvangen maar vrijwel iedereen was te spreken over de soundtrack.

Flanagan heeft voor de soundtrack van The Midnight Club weer samengewerkt met The Newton Brothers. Zij hebben al eerder werken van Flanagan van muziek voorzien. Ze staan vooral bekend om hun gebruik van orchestrale arrangementen die met veel synthesizers een eng, donker en emotioneel gevoel moeten overbrengen.

Kijk nog eens alle afleveringen van The Midnight Club op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen