Geen vervolg voor 'Moon Knight' in MCU, wat is er aan de hand?

Marvel zegt helemaal niks meer over 'Moon Knight'

Het is al meer dan een jaar geleden sinds Moon Knight. Waarom zijn er nog steeds geen plannen bekend voor een vervolg?

Adrienne Koolen, 21-05-2023 08:41

Meer dan een jaar geleden kwam Moon Knight voor het eerst op Disney+. Sindsdien hopen fans op een vervolg, maar Marvel rept met geen woord meer over deze serie.
Het is bijzonder opvallend dat Marvel niets mee laat horen over Moon Knight. Aan het einde van de serie was er namelijk nog genoeg ruimte voor nieuwe avonturen voor een tweede seizoen.

In echte Marvel-stijl werd er zelfs een mogelijkheid van een vervolg geplaagd in de allerlaatste aflevering. Het zou dus ook logisch zijn als er nu al iets meer bekend zou zijn over het vervolg.

Doodse stilte

Als de serie heel slecht ontvangen zou zijn, zou het nog enigszins acceptabel zijn dat Marvel niks meer van zich laat horen, maar dat is helemaal niet het geval. Moon Knight was namelijk een zeer populaire personage tijdens Fase 4.

De enige logische verklaring is dat Marvel iets te groot uitgepakt heeft met Fase 4. Er zijn namelijk in een vrij korte tijd heel veel nieuwe helden geïntroduceerd. Misschien was alleen de toekomst van deze personages nog niet helemaal goed uitgedacht, waardoor Marvel nu in de problemen zit.

Bekijk hieronder de trailer en stream Moon Knight op Disney+.

Lees meer over: Moon Knight, Marvel, Disney, MCU, Marvel Studios, Avengers

Populair nieuws