search
De uitschieter naar beneden: het domste personage in 'Alice in Borderland'
Series / Nieuws

De uitschieter naar beneden: het domste personage in 'Alice in Borderland'

Iemand moet de domste zijn en dit personage steekt met kop en schouders boven iedereen uit.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel veel mensen Alice in Wonderland wegschuiven als een kinderfilm, is het een heel complex verhaal waar heel veel inspiratie uit gehaald kan worden. Dit is precies wat Alice in Borderland heeft gedaan.

De personages in Alice in Borderland zijn alleen wel wat minder naïef of dom dan Alice. Dat komt goed uit, aangezien de personages in Alice in Borderland moeten strijden in sadistische spellen om te overleven.

Het is dus eigenlijk een soort mix van Alice in Wonderland en Squid Game. Een hoge intelligentie en probleemoplossende vaardigheden zijn namelijk cruciaal in deze spellen.

Het domste personage


Alice in Borderland is misschien wel één van de meest intense series op Netflix, aangezien je nooit weet of de personages het gaan redden of niet.

Een personage dat hoog staat in de lijst van mensen die het niet gaat halen is Chōta. Hij heeft een verrassend duister levensverhaal, maar hij wordt bijzonder snel gemanipuleerd. Mede hierdoor en dat hij eerder een vreemde vertrouwt dan zijn vrienden, is Chōta het domste personage van de serie.

Bekijk hieronder de uitleg van het einde van seizoen 2 en stream Alice in Borderland op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen