search
Kostuumdesigner ontkracht populaire fan theorie over 'Yellowjackets'
Series / Nieuws

Kostuumdesigner ontkracht populaire fan theorie over 'Yellowjackets'

Er blijkt een andere betekenis te zitten aan de gedeelde jas in de serie dan fans tot nu toe dachten.

Als het gaat om de serie Yellowjackets, gaan er veel verschillende theorieën rond die bedacht zijn door fans. Door de mysteries en de verschillende tijdlijnen in de serie, zijn fans gretig op zoek naar ieder verband dat ze maar kunnen vinden. Maar deze theorieën zijn uiteraard niet altijd waar.

In hun theorieën duiken fans onder andere in de details van de kostuums in Yellowjackets. Nu heeft de kostuumontwerper van de serie, Amy Parris, een van die theorieën echter ontkracht.

Een van de details die fans hebben opgemerkt heeft te maken met de jas van Travis (Kevin Alves). Fans die goed hebben gekeken, hebben gemerkt dat de jas afwisselend is gedragen door Travis, Lottie (Courtney Eaton) en Natalie (Sophie Thatcher).

Warmste jas


Fans hebben gespeculeerd over verschillende betekenissen die deze jas kan hebben, maar volgens Paris zit er geen diepere gedachte achter waarom de jas wordt doorgegeven. Het is gewoon de warmste jas. Maar hoe het in het bezit van Travis terechtkwam, is wel een verhaal op zich:

"[Het is] de warmste jas. We wisten dat we een gedeeld item wilden hebben. En het is met opzet bedoeld dat hij er super warm uitziet en geen deel uitmaakt van de bagage van de Yellowjackets [teamleden] die daarheen vlogen".

"Dus daar is iets dat het publiek zal... in toekomstige afleveringen zal aan hen worden onthuld waar de oorsprong van deze jas vandaan komt. Maar de waarheid is, ja, het is hun warmste jas, dus wie naar buiten gaat om water te halen of te jagen of wat ze ook doen, het wordt door hen gedeeld"
.

"Het is een erg leuke plot onthulling als we erachter komen waar die [jas] vandaan komt", voegde Parris eraan toe.

Yellowjackets is te zien op Sky Showtime.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen