search
'Star Trek: Strange New Worlds' krijgt in seizoen 2 nog meer crossovers

'Star Trek: Strange New Worlds' krijgt in seizoen 2 nog meer crossovers

Showrunner Akiva Goldsman ziet meer crossovers in 'Star Trek: Strange New Worlds' wel zitten.

Nina Beerendonk
Star Trek: Strange New Worlds seizoen 2 zal een aflevering bevatten waarin in een crossover zit met Star Trek: Lower Decks, maar daar houdt het waarschijnlijk niet op. Dat onthulde showrunner Akiva Goldsman onlangs in een interview.

Volgens Goldsman zouden er meerdere crossovers mogelijk zijn: "Ik ben zo promiscue als maar kan wanneer we de crossovers naar tijdlijnen van andere series bespreken. Daar wordt ik erg blij van", zei hij.

Geen fanservice


Hij is echter niet van plan om series te mixen om het mixen: "Ik denk dat onze regel altijd is dat het niet enkel fanservice mag zijn – wat niet wil zeggen dat we fans niet graag tegemoet komen, maar er moet ook een echt verhaal worden verteld".

Wat betreft de cross-over met Star Trek: Lower Decks, zei Goldsman:

"We hadden een heel leuke tijd toen we daarmee bezig waren en gingen aan de slag met onze uitgebreide familie van de andere serie, zowel voor de camera als erachter".

"En natuurlijk regisseerde Jonathan Frakes het. Dus in veel opzichten is het een smeltkroes van Star Trek, die aflevering. En er zijn er meer, maar het is niets voor mij om zomaar spoilers te geven..."


Star Trek: Strange New Worlds seizoen 2 is vanaf 15 juni te zien op SkyShowtime.

Aanbevolen artikelen