Dikke pech voor 'The Flash': Acteur kreeg corona tijdens het filmen van de seriefinale

Het filmen van de seriefinale van 'The Flash' ging niet zo makkelijk als gehoopt.

Nina Beerendonk, 21-05-2023 17:37

The Flash is misschien wel de snelste man ter wereld, maar het blijkt dat zelfs superhelden niet alles kunnen ontlopen - of in ieder geval hun acteurs niet. The Flash-ster Grant Gustin onthulde namelijk dat hij vlak voor de opnames van de seriefinale corona opliep.
Gustin vertelde aan EW dat hij, zes dagen voordat het filmen begon, op de bank gestrand was met COVID. Het werd voor hem daardoor nog een hele klus om het allemaal toch nog te laten werken:

"Ik kreeg drie jaar lang geen COVID, en we waren zes dagen verwijderd van de finish en ik kreeg op de een of andere manier COVID. En God zegene hen [het productieteam], ze lieten het op de een of andere manier werken en verschoven wat dingen op het schema".

Green screen

"We stopten voor één dag. Ik was net zo dichtbij de finish en moest uiteindelijk de volledige 10-daagse quarantaine doen omdat ik gewoon nog steeds positief testte. En ik voelde me prima! Ik moest gewoon nog even thuis zitten wachten om mijn laatste dagen te doen".

Gustin legde uit dat iedereen al voor hem klaar was met het filmen van hun scènes, wat betekende dat hij sommige dingen apart moest filmen, zodat ze hem later via green screen konden toevoegen:

"Ik was hersteld tegen de tijd dat ik aan het filmen was, maar het was heel frustrerend. Iedereen was voor mij al klaar! Candice [Patton] en ik hebben vrijdag samen een heel belangrijke scène opgenomen, ze had haar zeer emotionele einde en ik was erg blij om daarbij te zijn. Het was een heel speciaal moment".

"En toen was de volgende dag een zaterdag waarop we al het green screen-werk moesten toevoegen. Het voelde alsof ze me daar probeerden te houden. We hebben het einde gewoon verlengd"
.

De laatste aflevering van The Flash verschijnt op 24 mei op Netflix.


Lees meer over: The Flash, Arrowverse, Grant Gustin, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam