search
"Holy Smokes" seizoen 2 van deze game adaptatie wordt echt iets anders
Series / Nieuws

"Holy Smokes" seizoen 2 van deze game adaptatie wordt echt iets anders

Seizoen 2 laat nog even op zich wachten, maar het wordt beter dan je durft te hopen.

Fans zijn al een hele tijd aan het wachten voor het vervolg van de geanimeerde serie Arcane. Gelukkig heeft regisseur en muzikant Christian Linke nu een spannende update voor seizoen 2.

De Netflix serie speelt zich af in een wereld waarin magie verstrengeld is met technologie en de onrust tussen de rijken en de onderdrukten steeds heftiger wordt.

Seizoen 1 kreeg heel veel lovende kritieken en er werd dan ook meteen een tweede seizoen aangekondigd. Deze is al meer dan een jaar in productie, maar volgens Linke is het dit lange wachten wel waard.

Een fantastische soundtrack


Linke kwam helaas niet met een update over een verschijningsdatum, maar juist over de soundtrack. Hij liet op Twitter weten dat de soundtrack heel erg speciaal gaat zijn. Om zijn woorden nog wat kracht bij te zetten, eindigde hij het bericht met "Holy smokes".

Hoewel er wel updates worden gegeven, is het helaas nog niet duidelijk wanneer Arcane terugkeert. Het creatieve team is namelijk nog steeds bezig om de seizoen 2 op het niveau van het eerste seizoen te krijgen.

Bekijk hieronder de tweet en stream Arcane op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen