search
Geruchten worden sterker: keren Charlie Sheen en 'Two and a Half Men' terug?
Series / Nieuws

Geruchten worden sterker: keren Charlie Sheen en 'Two and a Half Men' terug?

De geruchten over een herstart van 'Two and a Half Men' met Charlie Sheen blijven maar aanhouden.

De serie Two and a Half Menis alweer 8 jaar geleden gestopt, maar er zijn nog altijd fans die hopen op een terugkeer.

Nuchtere herstart


Er gaan nog altijd speculaties dat Charlie Sheen mogelijk betrokken zal zijn bij een herstart. Een herstart zou er overigens alleen kunnen komen als Sheen volledig nuchter is. Dat lijkt best ingewikkeld omdat Sheen eerder juist is ontslagen bij de serie vanwege zijn drugs en alcoholgebruik en de vele conflicten die daaruit voortvloeiden, onder andere met de maker van de serie: Chuck Lorre.

Kutcher versus Sheen


In de laatste vier seizoen nam Ashton Kutcher als het ware de rol van Sheen over. In de serie werd aangegeven dat Charlie Harper, die door Sheen werd gespeeld, was overleden. Na het vertrek van Sheen kende de show een flinke daling in kijkcijfers, omdat zijn kenmerkende aanwezigheid blijvend werd gemist.

Hernieuwde samenwerking?


In de loop der tijd is de relatie tussen Charlie Sheen en Chuck Lorre aanzienlijk verbeterd. Zo werken ze zelfs samen aan How to be a bookie dat binnenkort op HBO Max zal worden uitgezonden. Deze samenwerking heeft ook de speculaties omtrent een terugkeer van Charlie Sheen in Two and a Half Men weer flink aangewakkerd.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen