search
Volgende Marvel-serie is grotendeels gebaseerd op de film 'Captain America: The Winter Soldier'
Series / Nieuws

Volgende Marvel-serie is grotendeels gebaseerd op de film 'Captain America: The Winter Soldier'

In de nieuwe serie nemen de makers het net iets meer series dan je van Marvel gewend bent.

Een nieuwe Marvel-serie is aanstaande met acteur Samuel L. Jackson als oude bekende Nick Fury in de hoofdrol. In eerste beelden van het nieuwe Secret Invasion viel het fans op dat de serie erg lijkt op Marvel-film Captain America: The Winter Soldier.

Makers van de serie, regisseur Ali Selim en producent Jonathan Schwartz, vertellen in een interview dat er inderdaad veel overeenkomsten zitten tussen beide MCU-projecten. Alleen wordt in de serie de nadruk minder gelegd op sensatie en superhelden met superkrachten.

Het wordt compleet anders en spannend


Selim vertelt hierover: "De eerste gesprekken die ik had met Marvel gingen over dat niemand door de lucht zal gaan vliegen in de serie. Ik realiseerde me al ja ze gaan echt iets compleet anders doen en daar verheug ik me op."

Schwartz gaat hierop door: "The Winter Soldier gaf ons zeker een hoop vertrouwen dat we een verhaal kunnen vertellen in de context dat het meer aanvoelt als een paranoïde thriller. Secret Invasion gaat net een stapje verder en zal echt in het personage van Nick Fury graven. Het wordt een stuk meer personage-gefocused op een manier waar ik echt van hou."

Waar gaat Secret Invasion over?


De serie speelt zich af in het hedendaagse MCU. Nick Fury komt te weten dat er een geheime invasie van de aarde op handen is door een groep van gedaanteverwisselende Skrulls. Samen met zijn bondgenoten Everett Ross, Maria Hill en de Skrul Talos gaat Fury de strijd aan om de aankomende invasie tegen te houden.

Kijk vanaf 21 juni naar het nieuwe Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen