search
Nieuwste Marvel-serie was "te slecht om te vertonen" volgens Marvel-baas Kevin Feige
Series / Nieuws

Nieuwste Marvel-serie was "te slecht om te vertonen" volgens Marvel-baas Kevin Feige

De baas van Marvel Studios doet een opvallende onthulling over een van de aankomende series.

We zijn gewend om studiobazen en acteurs hoog van de toren te horen blazen over hun aankomende films en series. Als het tegenovergestelde het geval is, is dat dan ook reden tot verbazing.

De opvallende uitspraken kwamen dit keer van Kevin Feige, de baas van Marvel Studios. Hij zou namelijk niet al te blij geweest zijn met een vroege versie van de aankomende serie Echo.

Echo


Echo is een spin-off van een andere Marvel-miniserie, namelijk Hawkeye. De nieuwe serie is een product van creators en hoofdschrijvers Marion Dayre en Amy Rardin. Het verhaal gaat over de terugkeer van Maya Lopez, ook bekend als Echo, naar haar geboorteplaats. Daar confronteert ze haar verleden en haar inheems-Amerikaanse wortels.

Kevin Feige


Toen Feige een vroege versie zag van de serie was hij niet blij. De serie zou een rotzooitje zijn en moest grotendeels opnieuw gedraaid worden. De serie zou mede daardoor ook korter zijn geworden.

Disney+


Of de kritiek van Feige heeft geleid tot een goede serie zullen we laten dit jaar zien. Echo zal te zien zijn op Disney+ vanaf 29 november. Hoeveel episodes de serie uiteindelijk zal tellen is momenteel nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen