Arnold Schwarzenegger in trailer 'FUBAR' van Netflix

Arnie is terug in zijn eerste tv-rol ooit in de spionageserie 'FUBAR'.

Valeria Milić, 02-03-2023 02:10

Kampioen bodybuilden, filmster en ex-gouverneur Arnold Schwarzenegger is weer op het scherm te zien! De spionagekomedie FUBAR is door Netflix binnengehaald, en binnenkort kunnen we seizoen 1 bekijken.
Op de rijpe leeftijd van 75 jaar gaat Schwarzenegger een nieuwe uitdaging aan. Zijn allereerste rol in een tv-serie lijkt een antwoord te zijn op de recente remake van True Lies.

Zo vader, zo dochter

De trailer kun je onderaan bekijken. Schwarzenegger speelt Luke Brunner, een voormalig CIA-medewerker. Zijn dochter Emma (Monica Barbaro) heeft hij nooit op de hoogte gesteld van zijn beroep. Op een bepaald moment blijkt echter dat Emma op haar beurt hetzelfde geheim heeft gehouden voor Luke.

Vader en dochter hebben met andere woorden jarenlang langs elkaar heen geleefd, wat mede de titel zou kunnen verklaren. Immers, de afkorting 'F.U.B.A.R.' staat voor 'Fucked Up Beyond Any Recognition'.

Naast het bekende "I'm back" steekt 'Arnie' ook nog eens een dikke sigaar op. Het publiek kan binnenkort weer smullen van actie en humor zoals ze die uit Schwarzenegger's films al kenden.

FUBAR gaat in première op 25 mei op Netflix.
Lees meer over: Fubar, Arnold Schwarzenegger, Milan Carter, Monica Barbaro

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

'The Big Bang Theory'-ster had een magische start

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam