search
Gloednieuwe promo voor 'The Walking Dead: Daryl Dixon' is uit
Series / Trailer

Gloednieuwe promo voor 'The Walking Dead: Daryl Dixon' is uit

Een eerste glimp wordt weggegeven van Daryl aan de Franse kust.

Tussen alle mediafanfare omtrent The Walking Dead: Dead City door heeft AMC een korte promo online gezet voor een andere spin-off uit hun zombiewereld. Vanaf nu is ook een eerste blik beschikbaar op de aankomende serie The Walking Dead: Daryl Dixon.

De aankomende spin-off heeft in de hoofdrol Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus. Showrunner David Zabel is uitvoerend producent naast Reedus, Scott M. Gimple, Angela Kang, Greg Nicotero, Brian Bockrath en Daniel Percival.

Plot


De synopsis van de spin-off over Daryl Dixon luidt: "Daryl (Reedus) spoelt aan in Frankrijk en worstelt met hoe hij daar terecht is gekomen en waarom."

Bekijk op instagram

De synopsis vervolgt: "De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk in de hoop een weg terug naar huis te vinden. De mensen die hij onderweg tegenkomt bemoeilijken echter zijn uiteindelijke plan."

Cast


Bij andere castleden wordt al enige extra informatie vergeven. Zo speelt Clémence Poésy het personage Isabelle. Zij wordt omschreven als "een lid van een progressieve religieuze groep, die samen met Daryl (Reedus) een reis door Frankrijk maakt en in Parijs geconfronteerd wordt met haar duistere verleden".



Verder speelt Adam Nagaitis het personage Quinn. Hij is "een ontheemde Brit die machtig is geworden in het post-apocalyptische Parijs als zwarthandelaar en eigenaar van de Demimonde, een sexy ondergrondse nachtclub.".

Release


Het eerste seizoen van de serie zal bestaan uit zes afleveringen en zal naar verwachting ergens eind 2023 uitkomen. Bekijk The Walking Dead nu bij Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen