search
Deze verborgen parel verovert koppositie op Apple TV+
Series / Nieuws

Deze verborgen parel verovert koppositie op Apple TV+

De serie heeft het zelfs tot best bekeken limited series ooit geschopt op Apple TV+.

Toen de Apple-serie The Last Thing He Told Me vorige maand verscheen op Apple TV+ besteedde haast niemand er aandacht aan. Volledig onterecht, aangezien de serie nu de best bekeken gelimiteerde serie ooit is geworden op het platform.

Volgens Nielsen kreeg de serie het voor elkaar om 4,5 miljoen unieke kijkers aan te trekken gedurende de eerste 31 dagen na publicatie. De première alleen al trok 3,4 miljoen kijkers en is daarmee de best bekeken drama-aflevering van Apple.

Plot


In de serie speelt Jennifer Garner de hoofdrol van Hannah Hall, wiens man op mysterieuze wijze in rook opgaat. De echtgenoot wordt vertolkt door Nikolaj Coster-Waldau, en zijn dochter door Angourie Rice.De synopsis van de dramaserie luidt: "Er vormt zich een merkwaardige band tussen een vrouw en haar zestienjarige stiefdochter terwijl ze op zoek gaan naar de waarheid over waarom hun echtgenoot en vader op mysterieuze wijze is verdwenen."

Positie


De door Reese Witherspoon geproduceerde serie heeft nu de plek veroverd van de derde best bekeken titel van de streamingdienst in het jaar 2023. Alleen de serie Ted Lasso en Shrinking staan nog boven The Last Thing He Told Me.Bekijk de zevendelige serie nu bij Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen