search
Gloednieuw seizoen succesvolle reeks katapulteert rechtstreeks naar nummer 1 positie Netflix

Gloednieuw seizoen succesvolle reeks katapulteert rechtstreeks naar nummer 1 positie Netflix

De serie 'Selling Sunset' is kort na het verschijnen al de best bekeken serie op Netflix.

Bas de Kramer
Het gloednieuwe zesde seizoen van Selling Sunset scoort uitstekend in haar eerste dagen op streamingdienst Netflix. De serie is nog maar net beschikbaar en is gelijk de best bekeken serie van het moment.

Plot


In het zesde seizoen worden wederom de dames van makelaarskantoor Oppenheim Group gevolgd. Het seizoen gaat verder, na de spannende reünie aan het einde van seizoen vijf.

Veranderingen


Binnen de Oppenheim Group zijn er enkele veranderingen doorgevoerd. Christine Quinn heeft de groep verlaten en was al niet aanwezig bij de reünie. Ook Maya Vander zal voorlopig niet te zien zijn. Daarentegen is onder andere Chelsea Lazkani nieuw binnen het team.

Verhaallijnen


Chrishell Stause heeft inmiddels een relatie met de Australische artiest G Flip en Heather Rae Young verwacht binnenkort moeder te worden. Voldoende smeuïge verhaallijnen dus voor weer een nieuw seizoen van deze reality-soap.

Overigens is er goed nieuws voor de liefhebbers want er is ook al aangekondigd dat er een zevende seizoen zal volgen. Kijk de serie hier op Netflix.

Bekijk op instagram
Aanbevolen artikelen