'Succession'-ster hint naar explosieve finale

'Succession'-ster hint naar explosieve finale

Verwacht een 'Dracarys'-achtig moment in de aankomende seriefinale van Succession!

Niels Arts, 24-05-2023 11:53

Het zet er bijna op voor Succession-fans. Aanstaande maandag streamt de laatste aflevering van het vierde en laatste seizoen op HBO Max, en het belooft een spektakel te worden.
Als we Kendall Roy-acteur Jeremy Strong mogen geloven, tenminste. De acteur sprak in de officiële Succession-podcast van aflevering 9 over de endgame van zijn personage, die 'Dracarys'-achtig is. Dat verwijst naar een andere grote HBO-serie, natuurlijk.

Succession seriefinale

In de podcast praat Strong over het einddoel van Kendall in Succession:

"Het is een soort van Dracarys-moment voor Kendall. Beginnend bij het einde van aflevering zes, kan hij denk ik echt de endgame zien. Een hoop dingen gebeuren in de negende aflevering. Hij voelt zich schuldig voor de verkiezingen en zijn schuld bij het maken van dit soort Faustiaans koopje, echt, hij heeft zichzelf volkomen gecompromitteerd, en hij weet het."

"Ik denk dat hij in de war is. Het echte morele gevaar dat we in de vorige aflevering zagen. Maar Rava belde hem daarop en nam de kinderen mee de stad uit, en toen liep Jess ook over."

Aan het einde van aflevering negen staat Kendall redelijk sterk, maar hij is nog van niets verzekerd. Net als voor de rest van de personages, kan zijn lot nog alle kanten op.

We gaan het zien, aanstaande maandag, op HBO Max.

Lees meer over: Succession, HBO Max, Kendall Roy, seizoen 4, Jeremy Strong

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix