search
Duidelijke synopsis & foto's 'Fear the Walking Dead'
Series / Foto's

Duidelijke synopsis & foto's 'Fear the Walking Dead'

Wat kunnen we verwachten van de The Walking Dead-companion serie?

Via Bloody Disgusting krijgen we niet alleen een hele reeks foto's te zien van de voornaamste cast uit de The Walking Dead-'companion serie' Fear the Walking Dead, maar ook een duidelijke synopsis:


Afspelend in hetzelfde universum als The Walking Dead, is Fear the Walking Dead een grauw drama dat het begin van de ondode apocalyps laat zien door de ogen van een gebroken familie. Het speelt zich af in een stad waar mensen naartoe komen om te ontsnappen, geheimen verborgen te houden en hun verleden te begraven.

Een mysterieuze uitbraak bedreigt de wankele stabiliteit die middelbare school decaan Madison Clark en leraar Engels Travis Manawa hebben weten op te bouwen. De dagelijkse problemen om bijvoorbeeld twee families bij elkaar te brengen en een gespannen relatie met de kinderen gaan naar de achtergrond als de maatschappij uit elkaar begint te vallen. Tijdens een gedwongen evolutie, waarbij de sterkste overleeft, moeten de disfunctionele families zichzelf opnieuw uit te vinden of hun donkere geschiedenis omarmen.


Hieronder de reeks nieuwe foto's met de personages Madison Clark (Kim Dickens), Travis Manawa (Cliff Curtis), Nick Clark (Frank Dillane), Alicia Clark (Alycia Debnam Carey), Liza Ortiz (Elizabeth Rodriguez), Chris (Lorenzo James Henrie), Ofelia (Mercedes Mason), Griselda Salazar (Patricia Reyes Spí­ndola) en Daniel Salazar (Ruben Blades).





















In augustus start AMC met het zesdelige Fear the Walking Dead en niet veel later volgt het zesde seizoen van de moederserie The Walking Dead.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen