Supermodel Naomi Campbell checkt in bij 'AHS Hotel´

Nieuwe seizoen 'American Horror Story' zit boordevol bekende gastrollen.

Michelle Iwema, 27-07-2015 12:20

Naomi Campbell heeft de smaak van het acteren duidelijk te pakken. Na haar rol als Camilla Marks in het afgelopen seizoen van Empire, is nu bekend dat ze gecast is in American Horror Story: Hotel. Campbell is hiermee de zoveelste grote naam, die bevestigd is voor de serie die in oktober in de VS zal worden uitgezonden.
Campbell speelt volgens Variety de rol van een modejournalist, die de ultieme prijs moet betalen voor het geven van haar ongenuanceerde mening. Naast Campbell zullen ook X- Men- acteur Evan Peters, Kathy Bates, Sarah Paulson, Matt Bomer, Angela Bassett, Wes Bentley en Chloë Sevigny te zien zijn. Verder heeft Lady Gaga een bijrol.

Elk seizoen van American Horror Story draait om andere personages en speelt zich af op nieuwe locaties. Het eerste seizoen had 'ontrouw' als thema, en draaide om een gezin dat verhuisde naar een spookhuis. Het tweede seizoen speelde zich af in een gekkenhuis, het derde seizoen ging om 'onderdrukking van minderheden', het vorige seizoen speelde zich af binnen een circusgemeenschap en voor het komende seizoen wordt dat een hotel.

Bron: Variety

Lees meer over: American Horror Story, Chloe Sevigny, Naomi Campbell, supermodel, Lady Gaga, Hotel, nymfomane, Freak Show, seizoen 5, American Horror Story Hotel, Kathy Bates, Sarah Paulson

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in