search
Pedro Pascal bevestigt tragisch nieuws over 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Pedro Pascal bevestigt tragisch nieuws over 'The Mandalorian'

Zit de acteur nou in het pak van Din Djarin, of toch niet?

Ondanks wat zijn imposante rollen tonen, is Pedro Pascal geen superheld. Hoe lijkt hij toch op twee plekken tegelijk te kunnen zijn? De acteur heeft nu een veelbesproken vraag op het internet beantwoord, waarmee hij het tragische nieuws bevestigt dat hij niet in het pak zit van zijn personage in The Mandalorian.

De acteur uit Game of Thrones en The Last of Us heeft zich bij de Disney Plus-serie beperkt tot enkel het inspreken van het personage. Op de set wordt zijn personage Din Djarin gespeeld door Brendan Wayne; de stunts worden verzorgd door Lateef Crowder.

Betere keuze


Pascal beschreef het acteerwerk van Wayne zelfs als "beter" dan de zijne. Hij lichtte toe tijdens Drama Actors' Roundtable: "Er werd veel geëxperimenteerd en ik zat voor een lange tijd in het pak, en eerlijk gezegd was mijn lichaam er niet klaar voor."

Hij sloot af: "Maar nu hebben we het opgelost, wat super cool is, en verbazingwekkend genoeg gaf het me de kans om iets anders te gaan doen." Natuurlijk is Pascal wel op de set verschenen op momenten dat de helm af moest.

Voordelig


Aangezien de opnames van The Last of Us samenvielen met de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian, kon Pascal met deze truc toch op twee plaatsen tegelijk zijn. Dit is dan ook de reden dat Din Djarin in dat seizoen zijn helm niet afdoet.Voor Pascal komt het dus enkel maar voordeliger uit. Hij kan tijdens de opnames van The Mandalorian ook werken aan andere projecten, terwijl zijn naam toch nog op de aftiteling blijft staan.

Niet uniek


Het is überhaupt een concept waar Star Wars al bekend mee is; welk ander personage had ook alweer een ander persoon in het pak dan die het personage insprak? The Mandalorian kijk je nu bij Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen