search
Hoe is het tegenwoordig met het domme blondje 'Kelly Bundy' uit Married with Children?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met het domme blondje 'Kelly Bundy' uit Married with Children?

Christina Applegate beleefde haar doorbraak met 'Married with Children'. Tegenwoordig lacht het leven haar door ziekte helaas minder toe.

Wij smullen nog altijd van de herhalingen van Married with Children, de iconische sitcom uit de jaren '80. Eén van de hoofdrollen daarin was voor Kelly Bundy, gespeeld door Christina Applegate.

Kelly Bundy


Kelly Bundy was het stereotype domme blondje, dat vaak woorden en uitdrukkingen verwarde. Ze was een knappe verschijning die veelal uitdagende kleding droeg en erg geliefd was bij de jongens. Kelly had een afkeer van werken en bracht liever uren aan de telefoon door op kosten van haar vader.

Christina Applegate


Voor Applegate was de rol van Kelly haar absolute doorbraak. Na de serie kreeg ze haar eigen serie Jesse, die drie jaar liep. Ook speelde ze in diverse films, zoals The Sweetest Thing en Bad Moms en in musicals, zoals Sweet Charity. Ze speelde ook in 6 afleveringen van Friends als de zus van Rachel. Recentelijk speelde ze de hoofdrol in de populaire Netflix-serie: Dead to Me.

Ziek


Helaas bracht Christina Applegate in 2021 verontrustend nieuws naar buiten. Ze maakte bekend dat ze de diagnose Multiple Sclerose (beter bekend als MS) heeft gekregen. Ze heeft ook bekend gemaakt niet meer te acteren. Onlangs is ze daar enigszins op teruggekomen en heeft ze aangegeven niet meer op beeld te willen verschijnen maar bijvoorbeeld wel als stemacteur actief te willen blijven.

Bekijk op instagram


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen