search
Kijk zelf: op deze dag start de grootse fantasyserie 'The Wheel of Time' seizoen 2
Series / Foto's

Kijk zelf: op deze dag start de grootse fantasyserie 'The Wheel of Time' seizoen 2

De startdatum voor de première van het tweede seizoen is eindelijk bekendgemaakt.

De ongelooflijk populaire reeks fantasyboeken door Robert Jordan is in het Nederlands bekend als Het rad des tijds. Het wekt natuurlijk geen verbazing dat de verfilming een succes was.

Ondanks het feit dat de opnames al in 2022 afgerond waren, bleef het langere tijd stil. De post-productie nam nu eenmaal wat tijd in beslag, maar eindelijk is de kogel door de kerk. De datum is bekend, en tegelijkertijd zijn er setfoto's vrijgegeven.

Episch nieuw seizoen


Vanaf 1 september aanstaande is seizoen 2 te bekijken. In de tussentijd kunnen de liefhebbers alvasts hun hart ophalen aan de foto's.

Aan het einde van seizoen 1 zagen we dat Moiraine's (Rosamund Pike) connectie met de One Power werd verbroken. Wel werd zij herenigd met Lan (Daniel Henney), aan wie zij vertelt dat dit pas het eerste gevecht was. Rand (Josha Stradowski) besluit zich te verstoppen uit pure angst. Tot slot verschijnen schepen aan de horizon met hierop bemanningsleden die een overstroming veroorzaken.

Het nieuwe seizoen heeft duidelijk het nodige in petto en belooft episch te worden. Kijk The Wheel of Time seizoen 2 vanaf 1 september op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen