Zwak ontvangen 'Citadel' gaat toch seizoen 2: zwaar geschut wordt ingezet

Seizoen 2 van 'Citadel' is bevestigd

De spannende spionagethriller is nu al een van de meest bekeken series op Prime Video.

Glenn Walsh, 26-05-2023 10:52

Het was maar een kwestie van tijd, maar de kogel is door de kerk. Amazon's Prime Video heeft nu officieel groen licht gegeven voor een tweede seizoen van de kraker Citadel. Het volgende hoofdstuk van de thriller zal volledig worden geregisseerd door Joe Russo, de grote man achter de laatste twee Avengers-films.
Het eerste seizoen dat vorige maand in première ging werd door meerdere regisseurs gemaakt, waaronder Newton Thomas Sigel, Jessica Yu en de gebroeders Russo. Nu is besloten dat alleen Joe Russo het volledige tweede seizoen zal gaan regisseren.

Citadel is een succes

Met het nieuws dat we meer Citadel kunnen verwachten, wist Prime Video ook te melden dat de serie de op één na meest bekeken originele serie ooit is buiten de VS. Alleen The Lord of the Rings: The Rings of Power werd beter bekeken.

Het is daarnaast het vierde meest bekeken programma aller tijden op Prime Video wereldwijd. Na een aantal weken waarin de serie steeds beter werd bekeken, is vanaf vandaag de seizoensfinale van Citadel te bekijken op Prime Video.

De ondergang van Manticore

Het toch best mager ontvangen Citadel gaat over een internationaal agentschap van spionnen die uit het geheim moeten komen om het machtige criminele syndicaat Manticore tegen te houden. In de hoofdrollen spelen Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas en Stanley Tucci.


Kijk vanaf vandaag alle afleveringen van Citadel op Prime Video.Lees meer over: Citadel, Richard Madden, Priyanka Chopra Jonas, Stanley Tucci, The Lord of the Rings, The Rings of Power, Amazon, Prime Video

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix