search
Hoe is het nu toch met de ideale schoonzoon 'Brandon Walsh' uit de iconische jaren '90-serie 'Beverly Hills 90210'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met de ideale schoonzoon 'Brandon Walsh' uit de iconische jaren '90-serie 'Beverly Hills 90210'?

Tieneridool Jason Priestley speelde in de jaren '90 met verve de rol van Brandon Walsh.

In de jaren negentig was Beverly Hills 90210 echt wel één van de populairste televisieseries ter wereld. Bijna iedereen volgde het leven van de West Beverly Hills High School-tieners in deze iconische serie.

De serie liep van 1990 tot 2000 en er werden in totaal 293 afleveringen opgenomen. Eén van de hoofdpersonages in de serie was Brandon Walsh. Brandon werd gespeeld door de destijds nog jonge acteur Jason Priestley.

Brandon Walsh


Brandon Walsh, was een integere en charismatische student uit Minnesota die na de verhuizing van de familie Walsh uit Minnesota zijn weg moest vinden in de extravagante wereld van Beverly Hills. Met zijn mooie blauwe ogen, charmante glimlach en rechtvaardige karakter bracht Brandon vele tienermeisjes het hoofd op hol.

Jason Priestley


De rol van Brandon werd gespeeld door acteur Jason Priestley. Priestley werd in 1968 geboren in Canada. Hij beleefde met de rol in Beverly Hills 90210 zijn absolute doorbraak. Ten tijde van het begin van de opnames was Priestley 22 jaar.

Na zijn tijd in Beverly Hills 90210 zette Priestley zijn carrière als acteur voort. Zo verscheen hij onder andere in Love and Death on Long Island, Private Eyes en in Tombstone.

Het echte succes zoals hij dat had tijdens '90210' wist hij als acteur niet meer te bereiken. Hij is tegenwoordig ook actief als regisseur en producent, zo is hij de producent geweest van Call Me Fitz, waarin hij zelf ook de hoofdrol vertolkte.

Privé-leven


Voor zover ons bekend heeft Priestley een gelukkig persoonlijk leven. Hij trouwde in 2005 met Naomi Lowde en ze hebben samen twee kinderen.

Bekijk op instagram


Leuk weetje is nog dat Priestley ook een gepassioneerde autosportliefhebber is en dat hij heeft deelgenomen aan verschillende autoraces.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen