Hoe het kan dat de serie 'Seinfeld' nog steeds zo populair is

Waarom 'Seinfeld' nog steeds populair is

Julia Louis-Dreyfus heeft een reden voor de populariteit van Seinfeld, maar ze ziet iets over het hoofd.

Adrienne Koolen, 26-05-2023 13:24

De sitcom Seinfeld is 25 jaar na de finale nog steeds heel erg populair. Seinfeld-ster Julia Louis-Dreyfus is daar heel trots op, maar volgens haar is er een logische reden voor de enorme populariteit van de serie.
Julia Louis-Dreyfus speelde Elaine Benes, de ex-vriendin van Jerry Seinfeld (Jerry Seinfeld). Samen met de vrienden George Costanza (Jason Alexander) en Cosmo Kramer (Michiel Richards) vormen zij de kern van Seinfeld.

Grote populariteit

Onlangs had Louis-Dreyfus een interview met People waarin gevraagd werd naar Seinfeld. Louis-Dreyfus vertelde dat ze blij is dat de serie nog steeds zo populair is, ook bij de jongere generaties, maar dat het haar niet verbaast.

Lees hier haar quote: "Ik vind het ongelooflijk cool dat het leven blijft hebben. Het verbaast me niet, want het is grappig en het doorstaat de tand des tijds."

Louis-Dreyfus als Elaine

Een andere grote reden dat de serie nog zo populair is, is Louis-Dreyfus zelf. Ze is de enige vrouwelijke hoofdrol en zonder haar zou de serie misschien helemaal niet zo memorabel zijn als dat het nu is.

Bekijk hieronder de trailer en stream Seinfeld op Netflix.

Lees meer over: Jerry Seinfeld, George Costanza, Jason Alexander, Cosmo Kramer, Michiel Richards, Seinfeld, Julia Louis Dreyfus

Populair nieuws