search
Alles wat we weten over '1923' seizoen 2: cast, plot en verschijningsdatum

Alles wat we weten over '1923' seizoen 2: cast, plot en verschijningsdatum

Wie komen er terug, wat is het verhaal en misschien wel het allerbelangrijkste: wanneer is seizoen 2 te zien?

Adriennë Koolen
Seizoen 1 heeft de harten van veel fans gewonnen en iedereen zit nu dan ook te wachten op seizoen 2. Helaas is deze er nog niet, maar hier is wel alle informatie die we tot nu toe weten op een rijtje.

Er is nog geen officiële aankondiging gedaan over de cast, maar er kunnen wel redelijk veilig wat aannames gedaan worden. Veel verhaallijnen van seizoen 1 zijn namelijk nog niet afgerond, dus de kans is groot dat we die acteurs weer zullen zien.

Cast


Waarschijnlijk zal de cast van seizoen 2 bestaan uit, onder andere, Harrison Ford, Helen Mirren, Brandon Sklenar, Julia Schlaepfer, Timothy Dalton. Ook Michelle Randolph en Darren Mann zullen waarschijnlijk terugkomen.Verhaal


De kans is groot dat het verhaal van seizoen 1 voortgezet zal worden. We zullen zien hoever Jacob en Cara zullen gaan om hun boerderij en de controle hierover te behouden. Daarnaast is de kans groot dat we miskraam van Liz in seizoen 2 zal zitten, net zoals de gevolgen van Teonna’s vlucht van het katholieke internaat.

Verschijningsdatum


Er is helaas ook nog geen officiële verschijningsdatum. Seizoen 1 ging vier maanden na het begin van het filmen in première. Als dit bij seizoen 2 ook is, kunnen we deze eind 2023 verwachten.Bekijk 1923 op Prime Video.Aanbevolen artikelen