search
'Game of Thrones'-fans teleurgesteld door onbevestigde Jon Snow spin-off
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-fans teleurgesteld door onbevestigde Jon Snow spin-off

Ondanks eerdere aankondigingen blijkt de serie op losse schroeven te staan.

Dat een spin-off van de megahit Game of Thrones succesvol kan zijn bleek wel na de première van House of the Dragon. Er zou nog een spin-off worden gemaakt over het personage Jon Snow maar daar komt nu teleurstellend nieuws over.

Jon Snow was een van de belangrijkste personages uit Game of Thrones. Acteur Kit Harrington die acht jaar lang gestalte gaf aan het personage werd voor zijn rol genomineerd voor twee Emmy's en een Golden Globe.

Er is nog geen groen licht


Hoofd drama bij HBO Francesca Orsi vertelt in een interview over alle projecten rondom Game of Thrones, waaronder die van Jon Snow. Ze vertelt dat de spin-off definitief niet van de baan is, het is wel degelijk in ontwikkeling. Alleen is nog niets zeker.

De serie heeft namelijk nog geen officiële goedkeuring gekregen om daadwerkelijk in productie te gaan. Hoewel alle betrokkenen keihard werken om de serie klaar te krijgen staat het hele project nog in de kinderschoenen.

Wat kunnen we verwachten?


De laatste keer dat men Jon Snow kon aanschouwen maakte hij deel uit van een verhaal dat niet bepaald door de fans werd gewaardeerd. De serie zal hoogstwaarschijnlijk zich richten op het verhaal ná alle gebeurtenissen in Game of Thrones.



Wordt hij de koning van het noorden? Of raakt hij in conflict met Sansa's koninkrijk in Winterfell? Hij zal in ieder geval zijn trauma's uit het verleden behandelen. Kijk tot die nog eens alle afleveringen van Game of Thrones terug op HBO Max.



Aanbevolen artikelen