'Arya Stark' krijgt dit lugubere verzoek nog altijd regelmatig van doorgedraaide 'Game of Thrones'-fans

Lugubere verzoeken van doorgedraaide 'GOT'-fans

Actrice Maisie Williams wordt nog altijd aangeklampt door fans met dit lugubere verzoek.

Bas de Kramer, 24-05-2023 23:14

Arya Stark krijgt het nodige te verduren in Game of Thrones. Haar beide ouders worden vermoord en zij besluit gedurende de serie om wraak te nemen. In dit kader heeft zij een 'dodenlijst' opgesteld die zij in de serie een aantal maal uitspreekt en naderhand ook uitvoert!

Dodenlijst

Fans van de serie waren ook behoorlijk onder de indruk van de 'dodenlijst' en genoten ervan als Arya wraak kon nemen op namen die op haar lijst stonden. De lijst veranderde door de serie weleens, waarbij er momenten waren waarop mensen van de lijst verdwenen en momenten waarop er mensen waren die er op de lijst bijkwamen. Kijkers konden zich over het algemeen goed vereenzelvigen met de lijst want er stonden alleen mensen op die echt wat op hun kerfstok hadden.

Aantal namen

De bekendste namen op de lijst waren: Cersei Lannister, Joffrey Baratheon en Walder Frey. Deze drie waren allemaal verantwoordelijk voor de moord op gezinsleden van Arya Stark.

Luguber verzoek

Actrice Maisie Williams, die Arya Stark speelde, geeft aan dat zij op straat nog regelmatig wordt aangeklampt door fans, waarbij ze het verzoek krijgt de dodenlijst nog eens op te noemen. Een lugubere fans van een aantal van de fans is daarbij of Williams ook hun naam aan het lijstje wil toevoegen.

Inmiddels al weer 5 jaar geleden lichtte ze dit al eens toe tijdens the Graham Norton Show, ook Norton en de overige gasten van de show komen hierbij op de lijst te staan….


Kijk Game of Thrones op HBO Max.Lees meer over: game of thrones, sam tarly, jon snow, john bradley, david benioff, daenerys, emilia clarke, jack gleeson, maisie williams, arya stark

Populair nieuws