search
De nieuwste spin-off van 'Game of Thrones', 'The Hedge Knight' krijgt meteen drie seizoenen
Series / Nieuws

De nieuwste spin-off van 'Game of Thrones', 'The Hedge Knight' krijgt meteen drie seizoenen

De spin-off brengt de kijker terug in de altijd boeiende wereld van Westeros

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Volgens recente berichten heeft HBO aangekondigd dat er weer een Game of Thrones spin-off-serie komt.

Hedge Knight


De nieuwe serie, genaamd A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, brengt de kijker terug in de altijd boeiende wereld van Westeros.

Hedge Knight is gebaseerd op de novelle van George R.R. Martin, die zich afspeelt in dezelfde wereld als Game of Thrones, maar ongeveer negentig jaar eerder.

Het verhaal volgt een jonge ridder genaamd Dunk en zijn schildknaap genaamd Egg. Ze reizen door de Zeven Koninkrijken en raken verwikkeld in politieke intriges, gevechten en het verdedigen van de eer en rechtvaardigheid.Drie seizoenen


Wat bijzonder is, is dat HBO van plan is om maar liefst drie seizoenen van de spin-off te produceren. Dit laat zien dat de studio er wel vertrouwen in heeft.

Hoewel er nog geen releasedatum is aangekondigd, kunnen we er zeker van zijn dat A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight een niet te missen serie zal zijn voor Game of Thrones-fans en liefhebbers van fantasie in het algemeen.

Van de productie zelf is nog weinig bekend maar zodra er meer bekend is laten we het uiteraard meteen weten.Tot dan is die andere spin-off van Game of Thrones, House of the Dragon, nog steeds te bekijken op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen